بهتر قبل از اینکه به بحث فروش عایق الاستومری و یا قیمت عایق الاستومری برسیم در مورد الاستومر بدانیم. اصطلاح الاستومر که از ترکیب دو واژه الاستیک و پلیمر ساخته شده است. به دسته خاصی از پلیمرهای خطی اطلاق می شود; که هنگام اعمال نیرو از خود مقدار فوق العاده زیادی تغییر شکل الاستیک نشان می دهند.
بسیاری از آنها می توانند تا چندین برابر طول اصلی خود کشیده شوند. با از بین رفتن نیروی کششی; تغییر شکل کاملا بازیابی می شود و مواد به سرعت به شکل اولیه خود باز می گردند. به علاوه این چرخه می تواند تا چندین بار به شکل یکسان انجام گردد.
برای خرید عایق الاستومری می توانید با کارشناسان مجموعه پارسیس به شماره های 02166318301 – 02166318302 تماس حاصل فرمائید.
فهرست مطالب:
- الاستومر چیست؟
- عایق الاستومری ساده
- انواع عایق الاستومری
- اهمیت عایق کردن لوله های پلاستیکی
- فوم الاستومری
- عایق کافلکس (k_flex) چیست؟
- کاربرد عایق الاستومری
- قیمت عایق الاستومری
- چگونه از ظاهر عایق خوب و باکیفیت را از عایق نامرغوب تشخیص دهیم؟
- پروژه های مجموعه پارسیس
- جدول لیست قیمت عایق الاستومری
الاستومر چیست؟
عایق های الاستومری امروزه جایگزین مناسبی به جای عایق های قدیمی، مانند پشم شیشه و ماستیک در صنعت قرار گرفته و روز به روز بر موارد استفاده و کاربردهای عایق الاستومری افزوده می شود. عایق های الاستومری در دو نوع (NBRM) و (EPD)، ارائه می گردد.
عایق الاستومری ساده
عایق الاستومری ساده برای عایق کاری سیستم های تاسیساتی در محیط های داخلی کاربرد دارد. همچنین برای عایق کاری لوله هایی که قطر بزرگی دارند، استفاده می شود. عایق الاستومری ساده در عرض 1000 میلیمتر می باشد. ضخامت های این نوع عایق در اندازه های 6، 9، 13، 19، 25، 32 و 50 میلیمتر است.
از آن جایی که عایق های رولی با توجه به شرایط محیطی در ضخامت های مختلف برای استفاده روی سطوح خارجی کانال ها، مخازن و… کاربرد دارد. از عایق های رولی ساده برای کاهش اتلاف حرارت در سیستم های کانال کشی تهویه مطبوع استفاده می کنند.
انواع عایق الاستومری
عایق الاستومری به دو دسته تقسیم می شود:
- عایق الاستومری رولی
- عایق الاستومری لوله ای
عایق الاستومری رولی
این نوع عایق به دلیل داشتن خاصیت سلول بسته بودن بیشترین مقاومت را دارد. بیشترین کاربرد آن در صنعت ساختمان سازی است. سایزها و اندازه های گوناگونی در این نوع عایق طراحی و تولید شده است. این نوع عایق علاوه بر جلوگیری از رطوبت و حفظ دما می تواند یک عایق صوتی نیز باشد.
عایق الاستومری رولی برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی دستگاه ها، شوفاژخانه و تجهیزات مکانیکی استفاده می شود. برای عایق بندی مخزن آب گرم و یا داکت اسپلیت انتخاب مناسبی است.
عایق های رولی الاستومری دارای یک پوسته محکم هستند. که در برابر پاره شدن، تماس های خشن و شرایط سخت محیطی مقاوم بوده. در عین حال دارای انعطاف پذیری بالا برای عملیات نصب می باشند.
انواع عایق الاستومری رولی
عایق رولی ساده :
در فضاهای بسته کاربرد دارد. از این نوع عایق برای محدود کردن انتقال صدا از دیوارها، سقف ، کف و.. به فضای بیرون در مراکز صنعتی و مسکونی استفاده می شود. عایق الاستومری رولی ساده به دلیل ساختار سلولی نقش موثری در کاهش صداها در فضای داخلی ساختمان دارد.
عایق رولی پشت چسب دار:
این نوع عایق برای پروژه های صنعتی و ساختمانی کاربرد دارد. همچنین جایگزین مناسبی برای پشم شیشه است. به دلیل نصب آسان، موجب صرفه جویی در زمان، هزینه و نیروی انسانی می شود.
حتما در مورد کاربرد پشم شیشه بخوانید.
عایق رولی با روکش آلومینیوم:
در فضاهای باز کاربرد دارد. عایق الاستومری رولی برای استفاده در فضای داخلی نیازی به پوشش ندارد ولی برای استفاده در فضای باز نیاز به روکش آلومینیوم دارد که مقاومت در برابر شرایط جوی و ضربه های مکانیکی را داشته باشد.
عایق رولی با روکش پروتکت بلک:
این نوع عایق برای محیط هایی که در معرض رطوبت بیشتر و محیط های که آلودگی سطحی ایجاد می کنند کاربرد دارد.
عایق الاستومری لوله ای:
این نوع از عایق، جزو عایق های حرارتی و برودتی است. عایق الاستومری بصورت عایق الاستومری ساده ،عایق الاستومری با روکش آلومینیوم و عایق الاستومری با روکش پروتکت بلک و سیلور عرضه می گردد. که نوع ساده آن جهت عایقکاری در فضاهای بسته و نوع با روکش آلومینیوم در ضخامت های مختلف برای استفاده در محیط های باز کاربرد دارد.
طول عایق الاستومری لوله ای 2 متر و ضخامت آن 3، 13 ، 19، 25 میلیمتر است. ضخامت قطرهای عایق الاستومری لوله ای از 6 تا 114 میلیمتر تولید و عرضه می شود.
این نوع عایق الاستومری سلول بسته و سبک می باشد. خاصیت آب بندی بودن این محصول ویژگی متمایز آن است و آب بندی را در شرایط سخت حفظ می کند.
حتما در مورد کانال فلکسیبل با عایق الاستومری بخوانید.
ضخامت های عایق الاستومری لوله ای و قیمت آن
ضخامت های عایق الاستومری لوله ای و قیمت عایق الاستومری لوله ای به شرح زیر است:
4/1″ – 8/3″ – 2/1″ – 4/3″ و ….
برای دریافت قیمت با کارشناسان مجموعه پارسیس به شماره های 02166318301 – 02166318302 تماس حاصل فرمائید.
ورق های عایق برای عایق کردن لوله ها با قطر خارجی بزرگ و چیلرها مورد استفاده قرار می گیرند. دمای لازم برای این عایق 30 تا 110 درجه سانتی گراد است.
عایق الاستومری بیش از هر عایق سلولی دیگر، برای عایق کاری لوله کشی با دمای دوگانه سیستم های HVAC مناسب می باشد. این عایق ها مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش بوده و بازده حرارتی بیشتری را دارا می باشند. غیر خورنده و مناسب برای لوله های مسی و فولادی هستند و بصورت تک لایه در ضخامت های بالا در دسترس می باشند.
در مورد کانال انتقال هوا و انواع آن بیشتر بدانید.
مزایای عایق الاستومری لوله ای
- مانع از چگالش در لوله های آب سرد شده و از یخ زدگی آنها جلوگیری می گردد.
- در سیستم های گرمایشی مانع از کاهش دما و گرما می شود.
- جلوگیری از زنگ زدن لوله های فلزی در شرایط جوی.
- راحتی نصب.
- ضریب انتقال حرارت پایین.
- مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش.
- مقاومت بالایی در برابر نفوذ رطوبت و بخار، خوردگی، رشد قارچ و کپک ، آتش، روغن و مواد شیمیایی دارد.
فروش و قیمت عایق الاستومری را از شرکت تهویه پارسیس بخواهید. جهت خرید عایق الاستومری با کارشناسان شرکت پارسیس به شماره های 02166318301 – 02166318302 تماس حاصل فرمائید.
انواع عایق الاستومری لوله ای
عایق لوله ای ساده :
این نوع از عایق که در فضاهای بسته و داخلی برای عایقکاری لوله کشی سرد و گرم و اتصالات آنها انجام می شود، کاربرد دارد. این نوع عایق برای جلوگیری از قارچ، کپک و هدررفت انرژی در پروژه های صنعتی، مسکونی و تجاری مناسب است. درزمینه هایی که ابعاد و اندازه فضای عایق کاری بزرگ باشد، از عایق الاستومری به صورت رولی یا به اصطلاح پتویی استفاده می شود .
عایق الاستومری رولی در ضخامت های 6 .9 .13 .19 .25 .32 میلیمتر در بازار عرضه می شود. عرض عایق های الاستومری به طور معمول در بازار 1 متر می باشد.
عایق لوله ای با روکش آلومینیوم :
این نوع عایق در فضاهای باز برای سیستم های لوله کشی و خطوط لوله ، انتقال سیالات، گازها و… که در معرض نور خورشید هستند کاربرد دارد.
زمانی که عایق کاری در معرض بارش باران و یا نور خورشید و به طور کل در محیط هایی بیرونی انجام شود; بهتر و بهینه است که از عایق الاستومری با روکش آلومینیوم استفاده شود، که بسته به نوع و کارایی و محیط می توان از ضخامت های مختلف آلومینیوم از قبیل 130 میکرون . 170 میکرون. 230 میکرون. استفاده نمود. البته عایق الاستومری با روکش 170 میکرون همواره به صورت نخ دار و یا مسلح مورد مصرف قرار می گیرد.
حتما درباره دریچه هوای دسترسی بخوانید.
عایق لوله ای با روکش پروتکت بلک یا سیلور :
از عایق الاستومری با روکش پروتکت بلک و سیلور، برای عایقکاری لوله ها در لوله کشی تاسیسات و سیستم های سرمایشی و گرمایشی در محیط های داخلی که نیاز بیشتری به مقاومت در برابر رطوبت و ضربات مکانیکی دارند استفاده می شود.
اهمیت عایق کردن لوله های پلاستیکی
یکی از دلایل مهم عایق کردن لوله های پلاستیکی صرفه جویی در سوخت است. متاسفانه میزان هدر رفت گرما در بخش های یک ساختمان زیاد می باشد و همین امر دلیل استفاده از عایق در لوله های پلاستیکی است. عایق کاری لوله آب، مخزن ها و دیگ های حرارتی باعث می شود که گرمای تولید شده صرف فضای داخلی خانه شود، همچنین 2 تا 4 درجه فضا را گرمتر می کنند.
دو نوع عایق برای استفاده در لوله ها داریم یکی عایق رطوبتی و دیگری عایق حرارتی.
عایق رطوبتی
عایق رطوبتی همانطور که از نام آن پیداست، برای جلوگیری از نفوذ رطوبت از یک جداره به جداره دیگر می باشد. موادی که در این نوع عایق استفاده می شود گونی، پلاستیک و مواد لاستیکی است.
عایق حرارتی
عایق حرارتی در تاسیسات برای کنترل هدایت گرما استفاده می شود و باعث پایین آمدن ضریب هدایت حرارتی می شود. از این نوع عایق برای پکیج، کانال های هوای گرم، دیگ آب گرم، مخازن تولید کننده آب گرم، عایق کاری لوله ساختمان و غیره استفاده می شود.
در مورد قیمت لوله خرطومی بیشتر بدانید.
فوم الاستومری
فوم الاستومری یک نوع عایق حرارتی است که یک متریال همیشگی در صنعت ساختمان محسوب می شود. عایق الاستومری مانع خوبی برای جلوگیری از نفوذ بخار و کنترل چگالش محسوب می گردد. فوم الاستومری برای تاسیسات سرمایشی بیشتر کاربرد دارد. ساختار این فوم سلول بسته است و موادی که در آن استفاده شده از مقاومت بالایی برخوردار می باشند.
فوم های الاستومری در دو نوع تولید می شوند یکی رولی و دیگری لوله ای. فوم های رولی برای اتصال از 2 سمت لبه بریده می شوند، همچنین از این فوم ها قبل یا بعد از نصب روی اتصالات به کار برده می شود و فوم های لوله ای به وسیله چسب مخصوص متصل می گردند. این را هم بدانید که از فوم الاستومری بعد از محاسبه ضخامت برای صرفه جویی انرژی استفاده می شود.
در مورد نوار درزگیر آلومینیومی بیشتر بدانید.
عایق کافلکس (k_flex) چیست؟
از این عایق ها برای مخازن، کانال ها و لوله های سایز بزرگ استفاده می شود. این نوع از عایق ها را می توانید جایگزین عایق های سنتی کنید و از آنها برای کانال کشی ساختمان، گاز، نفت، پتروشیمی، شیمیایی ، خودروسازی و بسیاری موارد دیگر استفاده کنید.
از ویژگی های عایق کافلکس می توان سریع و نصب راحت، اقتصادی بودن و انعطاف پذیری بالا را نام برد. همچنین افزایش طول عمر، مقاومت در برابر uv ، ظاهری زیبا و مناسب این عایق را منحصر به فرد کرده است. دلیل نصب آسان و راحت این عایق داشتن اتصالات و ملزومات نصب پیش ساخته است.
کاربرد عایق الاستومری
- عایق الاستومری برای ساختمان سازی و جلوگیری از رطوبت و سرما بسیار پرکاربرد است.
- استفاده در عایق کاری کانال ها، مخازن، تاسیسات، سیستم های گرمایش و سرمایش.
- نصب بسیار آسان و بالا بودن راندمان کاری و فروش بالای عایق الاستومری.
- زمان بسیار کمی برای نصب و تجهیز آن صرف می شود.
- مقاوم بودن در برابر اشعه ها ، حرارت ها ، آلاینده های سمی و آلاینده های خورنده.
- در هنگام آتش سوزی از خود گازهای سمی تولید نمیکند.
- قیمت عایق الاستومری نسبت به قیمت عایق های دیگر مناسب تر است.
لازم به ذکر است که در فضاهای بسته از عایق الاستومری بدون پوشش استفاده می کنند و در فضای باز از عایق الاستومری با پوشش آلومینیوم استفاده می کنند.
برای خرید عایق الاستومری می توانید از کارشناسان مجموعه پارسیس به شماره های 02166318301 – 02166318302 مشاوره رایگان دریافت کنید.
قیمت عایق الاستومری
مجموعه تهویه پارسیس در راستای کمک به تحول صنعت تاسیسات و با توجه به نیاز بازار اقدام به تولید و تهیه و واردات محصولات تاسیساتی علی الخصوص در زمینه تهویه مطبوع و تاسیسات مکانیکی ، فروش عایق الاستومری و خرید عایق الاستومری کرده است. این مجموعه مجری قیمت و فروش عایق الاستومری در کشور می باشد.
در مورد پروفیل های فلنج گالوانیزه بیشتر بخوانید.
چگونه از ظاهر عایق خوب و باکیفیت را از عایق نامرغوب تشخیص دهیم؟
یکی از راه های تشخیص کیفیت عایق الاستوم مرغوب این است که عایق الاستومری هر چه وزن کمتری داشته باشد، عایق بهتری می باشد. این روش یکی از راه های تشخیص نرم و انعطاف پذیر بودن عایق نیز هست.
راه دیگر، تشخیص مقدار تخلخل عایق می باشد که هر چه تخلخل عایق بیشتر باشد مطمئنا درصد نفوذ حرارت کمتر می شود. (به این معنی هرچقدر حفره های دریچه هوا بیشتر باشد انتقال حرارت کمتر است.)
حتما درباره قیمت دریچه هوا بخوانید.
پروژه های مجموعه پارسیس
مرقد مطهر امام (ره)
مساجد امام جعفر صادق(ع) و فائق
دانشگاه . مدرسه و خوابگاه دانشجویی امام جعفر صادق(ع)
و چندین پروژه دیگر فعالیت داشته و دارد.
مجموعه تهویه پارسیس تمام توان خود را بر این گذاشته تا محصولات خود را با بهترین کیفیت ممکن و در سریعترین زمان در اختیار شما عزیزان قرار دهد. شما می توانید با کارشناسان ما به شماره های 02166318301 – 02166318302 در ارتباط باشید.
قیمت عایق الاستومری رولی ساده اکوفلکس
تاریخ بروزرسانی:1401/07/10
ردیف | ضخامت ورق | عرض رول (1متر) | |||
میلیمتر | Inch | m2/roll | قیمت هر متر مربع (ریال) | قیمت هر رول (ریال) | |
1 | 6 | 1/4 | 30 | تماس بگیرید | 24.175.800 |
2 | 9 | 3/8 | 20 | تماس بگیرید | 19.384.200 |
3 | 13 | 1/2 | 14 | تماس بگیرید | 16.465.680 |
4 | 19 | 3/4 | 10 | تماس بگیرید | 16.879.500 |
5 | 25 | 1 | 8 | تماس بگیرید | 18.730.800 |
ملزومات عایق |
||||
ردیف | شرح کالا | واحد | ابعاد | قیمت واحد (ریال) |
1 | چسب مایع مخصوص عایق یک کیلویی | قوطی | 1 کیلو | تماس بگیرید |
2 | چسب مایع مخصوص عایق 3 کیلویی | قوطی | 3 کیلو | تماس بگیرید |
3 | نوار برزنتی 5 سانتی 23 متری | حلقه | 48mm*25yard | تماس بگیرید |
4 | نوار آلومینیومی ساده 5 سانتی | حلقه | 48mm*50yard | تماس بگیرید |
5 | نوار آلومینیومی ساده 10 سانتی | حلقه | 48mm*50yard | تماس بگیرید |
6 | نوار درزگیر آلومینیومی 170 میکرون 5 سانتی | حلقه | 48mm*50yard | تماس بگیرید |
7 | نوار درزگیر آلومینیومی 170 میکرون 10 سانتی | حلقه | 48mm*50yard | تماس بگیرید |
8 | نوار درزگیر الاستومری 5 سانت 3 میل | حلقه | 10 متری | تماس بگیرید |
9 | نوار درزگیر الاستومری 3 سانت 3 میل | حلقه | 10 متری | تماس بگیرید |
10 | نوار درزگیر الاستومری 5 سانت 6 میل | حلقه | 10 متری | تماس بگیرید |
11 | نوار درزگیر الاستومری 3 سانت 6 میل | حلقه | 10 متری | تماس بگیرید |
قیمت عایق الاستومری پشت چسب دار ساده اکوفلکس
تاریخ بروزرسانی:1401/07/10
ردیف | ضخامت ورق | عرض رول (1متر) | |||
میلیمتر | Inch | m2/roll | قیمت هر متر مربع (ریال) | قیمت هر رول (ریال) | |
1 | 6 | 1/4 | 30 | تماس بگیرید | 32.343.300 |
2 | 9 | 3/8 | 20 | تماس بگیرید | 24.829.200 |
3 | 13 | 1/2 | 14 | تماس بگیرید | 20.277.180 |
4 | 19 | 3/4 | 10 | تماس بگیرید | 19.602.000 |
5 | 25 | 1 | 8 | تماس بگیرید | 20.908.800 |