در این مقاله درباره خرید دریچه هوا و قیمت دریچه هوا از شرکت تهویه پارسیس صحبت می کنیم. می توانید برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان شرکت تهویه پارسیس به شماره های 02166318301 – 02166318302 تماس حاصل نمایید.
تمام ساختمان ها اعم از تجاری، اداری و یا مسکونی نیازمند سیستم تهویه هوا هستند. یکی از نیازهای تهویه مطبوع داشتن یک دریچه مناسب است.
فهرست مطالب
- تعریف دریچه هوا
- انواع دریچه هوا
- دسته بندی انواع دریچه
- دریچه فلزی (آلومینیومی)
- دریچه پلاستیکی
- دریچه هوای رفت
- دریچه برگشت هوا
- دریچه مکش هوا
- دریچه دسترسی
- دریچه چوبی
- نکات نصب دریچه هوا
- اهمیت خرید دریچه هوای مناسب
- قیمت دریچه هوا
تعریف دریچه هوا
دریچه هوا آخرین مرحله تجهیز سیستم تهویه مطبوع است، که برای کنترل هوای ورودی و خروجی یک کانال هوا کاربرد دارد. در این صورت انتخاب و نصب دریچه هوا نیز، آخرین مرحله از سیستم تهویه هوا می باشد. دریچه تنظیم هوا از انواع مختلفی مثل آلومینیومی، آهنی و ام دی اف ساخته می شود.
منظور از کنترل هوا در تعریف دریچه هوا، تنظیم مقدار و فشار هوای ورودی و خروجی و قطع و وصل کردن جریان هوا است.
دریچه تنظیم هوای ورودی، پره های مختلفی برای تعیین مسیر هوا دارد. ولی در نوع خروجی هوا، انواع مختلفی نظیر دریچه یک طرفه، دو طرفه، سه طرفه و چهار طرفه وجود دارد.
شرکت تهویه پارسیس طراح و تولید کننده دریچه های تنظیم هوا و دمپرهای صنعتی و تجهیزات فنی و تخصصی شامل صداگیر ها، دمپرهای کنترلی مورد استفاده در نیرو گاه ها و خطوط مترو می باشد.
انواع دریچه هوا
دریچه هوا به طور کلی به دریچه هوای رفت، دریچه هوای برگشت ، دریچه مکش و دریچه دسترسی تقسیم می شود. در زیر به بررسی انواع دریچه های هوا و تعاریف آن می پردازیم. برای حصول نتیجه بهتر در زمان خرید دریچه هوا باید از یک تیم متخصص مشاوره بگیرید تا نیاز شما را بررسی کرده و بهترین نوع دریچه از شکل و جنس را معرفی کنند.
هم اکنون می توانید با کارشناسان ما به شماره های 02166318301 – 02166318302 تماس حاصل فرمایید.
دسته بندی انواع دریچه
1.بر اساس ظاهر
- دریچه گرد
- دریچه خطی
- دریچه مستطیلی
2.بر اساس جنس
- فلزی : این نوع دریچه پرکاربرد، از جنس آلومینیوم و آهن است.
- پلاستیکی : این جنس از دریچه برای هواساز ، داکت و کولر کاربرد دارد. قیمت دریچه هوا فلزی نسبت به سایر دریچه ها به دلیل نوع جنس آن بالاتر است.
- چوبی : این جنس از دریچه برای دهش هوا و نما در طراحی داخلی استفاده می شود و اصولا از جنس mdf است.
3.بر اساس کاربرد
- دریچه تنظیم هوا
- دریچه تامین هوا
- دریچه هواساز
- دریچه تهویه هوا
درباره کانال کشی سیستم تهویه هوا در این صفحه بخوانید.
دریچه فلزی (آلومینیومی)
دریچه آلومینیومی از پرکاربردترین اجزا برای تهویه ساختمان های امروزی است. این دریچه انواع مختلفی دارد که در زیر به بررسی همه آن ها می پردازیم:
- دریچه دیواری
- دریچه مشبک
- دریچه گرد
- دریچه قوس دار
- دریچه سقفی
- دریچه تایلی
- دریچه خطی
دریچه دیواری
دریچه دیواری از انواع چهارگوش است که یک شبکه دمپر در لایه پشتی خود دارد. پره های این دریچه قابلیت تنظیم در جهت های مختلف را دارد.
درباره پروفیل فلنج گالوانیزه در این صفحه بخوانید.
دریچه مشبک
این نوع از دریچه آلومینیومی همانند لانه زنبور است و در طرح ها و رنگ های مختلف موجود است. چهارگوش، مثلث و گرد از اشکال این دریچه است.
دریچه سقفی
از انواعِ مختلف این دریچه، سقفی چهارگوش یک طرف ، چهارگوش دو طرفه، چهارگوش سه طرفه و چهار طرفه را می توان نام برد. هوا از این نوع دریچه ها با سرعت مناسب تری به سطح می رسد.
دریچه خطی
این نوع از دریچه ها به سه مدل، کله قندی، طرح اسلوت و زاویه دار تقسیم می شوند. دریچه های زاویه دار، از تیغه های موازی با زاویه 30 درجه تشکلی شده است. دریچه کله قندی، تیغه هایی به شکل T دارند. دریچه های خطی اسلوت از تیغه هایی به شکل T ضخیم درست شده اند. دریچه های خطی قابلیت نصب روی دیوار و سقف را دارند.
درباره خرید عایق های الاستومری در این صفحه بخوانید.
دریچه خورشیدی یا گرد
دریچه خورشیدی، دریچه ای مسطح و چهارگوش است. در داخل این دریچه اشکال دورانی هندسی وجود دارد که جنبه تزئینی دارد و برای طراحی داخلی استفاده می شود. دریچه های گرد دو نوع خورشیدی و تایل دارند که هرکدام به صورت فریم دار و بدون فریم ساخته می شود. جهت استعلام قیمت دریچه هوا خورشیدی با کارشناسان شرکت تهویه پارسیس تماس حاصل فرمایید.
دریچه تایلی
این نوع از دریچه ها مانند دریچه سقفی هستند و از طریق سقف هوارسانی می شوند. دریچه تایلی هم مانند مابقی دریچه ها انواع مختلفی دارد. از انواع آن می توان به دریچه هوای گرد ترکیبی به صورت تایلی، دریچه هوای چهارگوش ترکیبی به صورت تایلی، دریچه هوای یک، دو، سه و چهار طرفه تایلی اشاره کرد.
دریچه پلاستیکی
دریچه پلاستیکی به دریچه هوا کولری معروف هستند. دریچه هوای پلاستیکی در دستگاههای هواساز مانند کولر پنجره ای، اسپلیت و انواع هواساز دمنده و مکنده کاربرد دارند. دریچه هوای پلاستیکی یک تیغه افقی در سمت جلوی خود دارد که مسیر هوا را کنترل می کند. این تیه افقی دمپر دریچه هوا نیز هست. همچنین یک تیغه عمودی نیز در عقب خود دارد.
دریچه پلاستیکی انواع مختلفی دارد. از جمله آن می توان به دریچه هوای پلاستیکی شبکه ای، دریچه هوای پلاستیکی چهار سمتی سقفی اشاره کرد. هر دو نوع این دریچه ها نصب آسانی دارند.
مزیت های دریچه پلاستیکی
- مزیت دریچه های پلاستیکی، سبک بودن و قابل حمل بودن و نصب آسان است.
- قیمت دریچه هوا پلاستکی ارزان تر از بقیه دریچه هاست.
- فریم و چهارچوب یک سره دریچه هوای پلاستیکی باعث شده تا نیازی به کاور نداشته باشد.
- ظاهری شیک به کار شما می بخشید.
درباره راه اندازی کانال های تهویه مطبوع در این صفحه بخوانید.
دریچه هوای رفت
دریچه هوای رفت در محل خروجی نصب می شود. این دریچه دارای تیغه های متحرک افقی و عمودی است. شما با تنظیم تیغه های متحرک می توانید مقدار ورود جریان هوا و مسیر دمش هوا را تنظیم کنید. محل نصب دریچه رفت باید در ارتفاع حدود یک تا دو متری از کف اتاق باشد تا سرعت مناسبی از هوا ایجاد شود.
دریچه برگشت هوا
دریچه برگشت هوا، در ابتدای کانال برگشت نصب می شود. پره های این دریچه بصورت ثابت هستند تا کمترین افت فشار را در مقابل ورود هوا به داخل کانال ایجاد نماید. ابعاد این دریچه، نسبت به دریچه های رفت بزرگتر است.
دریچه مکش هوا
کاربرد این محصول، مکش هوای محیط از طریق کانال های هوا است. دریچه مکش هوا با جنس های متنوع تولید می شود. سطح مقطع دریچه مکش به دو صورت گرد و چهارگوش است . ساختار دریچه مکش هوا در هر سطح مقطع به صورت لانه زنبوری طراحی می شود تا هوای عبوری از دریچه هوا به سرعت و بدون مانع عبور کرده و داخل کانال برود.
دریچه دسترسی
دریچه هوای دسترسی از یک قاب فلزی اصلی و یک قاب درب ساخته شده است. این دریچه در انواع و ابعاد مختلفی در دیوار یا سقف به کار می رود. شما با استفاده از این دریچه می توانید به تاسیسات بالای سقف یا درون دیوارها دسترسی داشته باشید.
دریچه چوبی
دریچه چوبی به دلیل زیبایی و ظاهری چشم نوازی که دارند، امروزه در اکثر محیط مسکونی، اداری و تجاری استفاده میشود. دریچههای چوبی، معمولا پس از تکمیل فرآیند تولیدشان، توسط لعاب و رزینهای صنعتی روکش میشوند. به همین دلیل دریچه چوبی، از مقاومت و دوام بالایی برخوردار است. لذا دیرتر خراب و از بین میرود.
نکات نصب دریچه هوا
در زمان نصب دریچه باید به نکات زیر توجه کرد:
- دریچه هوا باید در جایی نصب شود که هوا آزاد و خشک باشد.
- انتخاب دریچه هوا باید در طراحی داخلی و نمای ساختمان تاثیر مثبت داشته باشد.
- هوای ورودی یا خروجی دریچه، باید در امتداد طول محیط قرار گیرد.
- دسترسی به دریچه در نقاط مختلف سال، از مهم ترین نکات نصب می باشد.
- در زمان نصب باید به نوع درزبندی ساختمان، حجم فضای نصب، مساحت محیط دقت کرد.
درباره قیمت لوله های خرطومی در این صفحه بخوانید.
اهمیت خرید دریچه هوا مناسب
به طور مثال اگر در هنگام خرید دریچه برگشت، به اشتباه دریچه با پرتاب پایین خریداری نمایید، در واقع همه هزینه ای که کرده اید از دست می رود. پس در زمان خرید دریچه ، یکی از پارامترهای مهم سیستم تهویه هوا، خرید دریچه هوا صحیح است. به همین منظور شما می توانید از متخصصین مشاوره شرکت تهویه پارسیس به شماره های 02166318301 – 02166318302 کمک بگیرید.
قیمت دریچه هوا
باتوجه به عدم تعادل قیمت های دریچه هوا در بازار، قیمت دریچه هوا متغیر است و می توانید از طریق تماس با کارشناسان مجموعه پارسیس استعلام قیمت دریچه در انواع مختلف را بگیرید.
بازتاب: دریچه برگشت هوا چیست؟| انواع دریچه برگشت هوا | شرکت تهویه پارسیس
بازتاب: دریچه هوای رفت چیست؟|انواع دریچه هوای رفت| شرکت تهویه پارسیس